top of page

Onze missie

Uit meerdere, wetenschappelijke, onderzoeken is gebleken dat er positiever teruggekeken wordt op de geboorte als de vrouw haar eigen keuzes heeft gemaakt en het gevoel heeft de regie zelf te hebben gehad.

 

En om die regie te hebben, is het belangrijk dat je kennis hebt om de juiste keuzes op verschillende momenten te kunnen maken. En daar helpen wij jou bij. Door je de kennis te geven kun jij je voorbereiden op de verschillende scenario’s die tijdens de bevalling aan bod kunnen komen.

 

Daardoor kun jij je beter ontspannen en meer in je eigen bubbel kruipen. Een vrouwelijk lichaam is gemaakt om te baren en door die ontspanning komt het geboorteproces het beste tot haar recht, met het resultaat een fijnere ervaring voor jou.

ByMashaBakker-1047.jpg

Fotocredits: Masha Bakker

In je eigen kracht

Wat mijn ogen vooral heeft geopend, is dat wij in het dagelijks leven altijd zelf willen bepalen wat wij doen. Maar als het om de geboorte van je kindje gaat, geven we ons ineens over aan anderen; vaak denken we zelf niet eens meer mee. De geboorte van je kindje is een prachtige ervaring en zo wil je het je ook herinneren. Goed geïnformeerd zijn en je eigen keuzes kunnen maken is daarvoor essentieel.

 

Het is mijn missie geworden om aanstaande moeders/ouders de kracht te geven om zelf keuzes te maken in het gehele geboorteproces. Het maakt niet uit wat je kiest, of het nou een ziekenhuisbevalling of een badbevalling is: zolang jij maar kiest wat jij wilt en waar jij achter staat.

 

Het belangrijkste dat ik je wil meegeven is hoe mooi een geboorte kan zijn. Ik wil je informeren over de verschillende mogelijkheden, maar ik wil je vooral het vertrouwen geven dat jouw lijf dit kan en hiervoor gemaakt is. Als je mijn geboorteverhaal wilt lezen klik dan hier. Wil je mijn geboorteverhalen luisteren klik dan hier.  

Riëlle voor een wit doek, zwanger

 

"Het is mijn missie dat de geboorte weer gezien wordt als een prachtige, natuurlijke ervaring. Ik wil aanstaande moeders het vertrouwen geven in hun lijf, zodat ze zich samen met hun geboorte partner kunnen voorbereiden op een mooie geboorte."

Riëlle Schoeman

Fotocredits: Masha Bakker

bottom of page