top of page

Over ons

Riëlle

Ik ben Riëlle Schoeman, oprichter van de nieuwe geboorte en moeder van twee prachtige dochtertjes. Tijdens mijn eerste zwangerschap heb ik mij voorbereid met HypnoBirthing®. Tijdens mijn zwangerschap én na de geboorte merkte ik hoeveel profijt ik van de cursus had en zie hier de start van de nieuwe geboorte.

 

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van onze cursisten en om nog meer vrouwen de power te geven om zelf keuzes te maken in het gehele geboorteproces. Het maakt niet uit wat je kiest, of het nou een ziekenhuisbevalling of een badbevalling is: zolang jij maar kiest wat jij wilt en waar jij achter staat.

Riëlle Schoeman gehurkt op de Posbank tijdens zonsondergang

Fotocredits: Masha Bakker

WhatsApp Image 2024-03-11 at 10.52.51.jpeg

Esra

Ik ben Esra en woon met mijn partner Winand, zoontje Joppe en hond Frans in Arnhem. Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor alles rondom zwangerschap en geboorte en ben dan ook heel blij dat ik bij de nieuwe geboorte een excuus heb om hier veel meer bezig te zijn.

 

Ik ben vanaf het begin werkzaam voor de nieuwe geboorte en dit heeft er ook echt voor gezorgd dat er een vuurtje in mij aanging. Toen ik erachter kwam dat ik in verwachting was dacht ik ook meteen, yes, nu kan ik zelf de cursus gaan volgen!

Mijn geboorte ervaring heeft echt bijgedragen aan hoe sterk ik me, in het moederschap maar ook daarbuiten, voel en het zou zo mooi zijn als iedereen op deze manier kan terugkijken en zich echt gesterkt kan voelen door haar ervaring.

Henk

Ik ben Henk, partner van Riëlle en de vader van onze twee dochters; Lauren en Guusje. En stiekem ook de aanstichter van de nieuwe geboorte. Het was namelijk mijn idee om HypnoBirthing te gaan volgen als voorbereiding op onze eerste dochter. Een vriendin van mij had dat ook gedaan en ik dacht, als zij dat wat vindt dan is dat ook wel iets voor ons.

Bij de nieuwe geboorte hou ik me vooral bezig met alle technische zaken. De website doorontwikkelen, social kanalen updaten en zorgen dat het aan de achterkant ook allemaal soepel verloopt.

ByMashaBakker-1699-2.jpg

Fotocredits: Masha Bakker

bottom of page