Partners

Studio Masha Bakker

ROOS_ByStudioMasha-3569.jpg
Nele_ByMashaBakker-3585.jpg
Nele_ByMashaBakker-3663.jpg

Onze huisfotografe Masha Bakker maakt intieme life-style zwangerschaps & new born shoots. Deze zijn bij haar te boeken en een echte aanrader voor jullie life changing moment. Haar stijl kenmerkt zich door de warmte, details en de spontane beelden. Een shoot van je mooie buik wordt op een mooie locatie, thuis of in de studio vastgelegd. Dit kan met jullie tweetjes, mama alleen en/of oudere kindjes erbij. Wanneer jullie kleintje geboren is volgt een mooie serie foto's van jullie en jullie kleintje samen bij jullie thuis. Je mag de shoots bij Masha ook apart boeken.

Dalalou Natuurlijk

13-4-2021 20_12_02.jpeg

Dalalou Natuurlijk heeft een kraampakket samengesteld met uitsluitend natuurlijke producten.

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.

BOTMA & van BENNEKOM

DSC_3719_LR.jpg
DSC_3755_LR.jpg
DSC_3746_LR.jpg

Zorg dragen voor jezelf en de wereld om je heen is het uitgangspunt van BOTMA & van BENNEKOM. Dit betekent voor ons het gezond houden van lichaam en geest, en door duurzaam te ondernemen goed zijn voor onze planeet; zowel voor het milieu als de economie. 


Wij geloven in de kracht van de natuur en zijn ervan overtuigd dat pure, rijke ingrediënten genoeg zijn om onze huid mee te verzorgen en schoon te houden. Vanuit deze overtuiging zijn wij natuurlijke zepen gaan maken zonder synthetische toevoegingen, palmolie en plastic. Zo zorgen we niet alleen op natuurlijke wijze voor onze huid, maar ook dat we de natuur zo min mogelijk schade aanrichten met bijvoorbeeld microplastics. Onze producten zijn vegan en uiteraard niet getest op dieren.

Samenwerken? 

Heb jij een mooi product, diens of een leuk idee, dan horen wij natuurijk graag van je. Stuur ons een mailtje via info@denieuwegeboorte.nl