top of page

Partners

Naomi Vonk fotografie

Foto door Naomi Vonk van een zwangere vrouw tijdens zonsondergang

Naomi Vonk is gespecialiseerd in zwangerschap & geboorte fotografie. Ze maakt prachtige foto's op de meest intieme momenten en zet de vrouw heel graag in haar kracht.

In aflevering 3 van onze podcast spreekt Riëlle ook met Naomi over het moederschap, geboortes en haar wensen voor de toekomst.

BOTMA & van BENNEKOM

Botma & van Bennekom zeepjes met baby voetjes
Botma & van Bennekom zeepje met een handje van een baby
Botma & van Bennekom zeepjes met baby voetjes

Zorg dragen voor jezelf en de wereld om je heen is het uitgangspunt van BOTMA & van BENNEKOM. Dit betekent voor ons het gezond houden van lichaam en geest, en door duurzaam te ondernemen goed zijn voor onze planeet; zowel voor het milieu als de economie. 


Wij geloven in de kracht van de natuur en zijn ervan overtuigd dat pure, rijke ingrediënten genoeg zijn om onze huid mee te verzorgen en schoon te houden. Vanuit deze overtuiging zijn wij natuurlijke zepen gaan maken zonder synthetische toevoegingen, palmolie en plastic. Onze producten zijn vegan en uiteraard niet getest op dieren.

Mom in Balance

Mom in balance sport groep die aan het hardlopen zijn

Mom in Balance geeft outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. Hun trainingen helpen je sterker te worden en je conditie te verbeteren, maar ze geven je ook energie en een positieve mindset. Onderzoek heeft uitgewezen dat sport veel verder gaat dan het fysieke. Sporten zorgt er onder meer voor dat wij socialer zijn, meer zelfvertrouwen hebben, beter kunnen focussen en ons beter kunnen inleven in anderen. Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap! Door sport kun je meer aan en blijf je in balans.

Dalalou Natuurlijk

Dalalou Natuurlijk kraampakket

Dalalou Natuurlijk heeft een kraampakket samengesteld met uitsluitend natuurlijke producten.

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby en laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.

Studio Masha Bakker

Zwangere vrouw met kind door de natuur
Een kindje wordt in het wiegje gelegd
Baby'tje op de arm van een vrouw

Masha Bakker maakt intieme life-style zwangerschaps & new born shoots. Deze zijn bij haar te boeken en een echte aanrader voor jullie life changing moment. Haar stijl kenmerkt zich door de warmte, details en de spontane beelden. Een shoot van je mooie buik wordt op een mooie locatie, thuis of in de studio vastgelegd. Dit kan met jullie tweetjes, mama alleen en/of oudere kindjes erbij. Wanneer jullie kleintje geboren is volgt een mooie serie foto's van jullie en jullie kleintje samen bij jullie thuis. Je mag de shoots bij Masha ook apart boeken.

Ziloen

Enkele Ziloen producten

Ziloen staat voor puur en duurzaam en is een prachtige webshop opgericht door een moeder en dochter met een liefde voor biologische en duurzame producten voor baby en kind. Bij Ziloen vind je veel babykleding van biologische schapenwol, en dat is geen toeval! Wol kent namelijk veel positieve eigenschappen die andere materialen niet hebben. Zo is wol natuurlijk en wordt wol al eeuwen gewaardeerd als een van de meest effectieve beschermingen tegen warmte en kou.

Samenwerken? 

Heb jij een mooi product, dienst of een leuk idee, dan horen wij natuurijk graag van je. Stuur ons een mailtje via info@denieuwegeboorte.nl

bottom of page